Steigers 018 metkruiwagen 1

Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Davie Spijkers

Medior Consultant in Amsterdam

Ik ben begonnen bij Bouwpartners (zusterbedrijf van Bouwselect), waar ik twee jaar ervaring heb opgedaan met het bemiddelen van timmerlieden in de bouw. Toen ik daar begon bemiddelden we voor zo’n 80 vaklieden; op het moment dat ik Bouwpartners verliet waren dat er twee keer zoveel. Doordat we in een korte tijd zo gegroeid zijn, heb ik een enorm netwerk in de bouwwereld opgebouwd, voornamelijk aan de kant van de aannemers. Van deze contacten heb ik nu, bij Bouwselect, nog steeds baat.

Door mijn ervaring kan ik feilloos inschatten waar een kandidaat het beste past. Ik weet wat hij moet kunnen en welke cultuur er heerst binnen het bedrijf. Daardoor krijg ik kandidaten meestal vrij snel op gesprek voor een sollicitatie.

Ik laat kandidaten gedurende het proces voortdurend weten waar ik mee bezig ben en wat er speelt. Op een open, eerlijke manier. Ik vind het ook belangrijk dat zij mij gemakkelijk kunnen bereiken. Me inleven in het verhaal van iemand kan ik goed. Mensen Γ©cht leren kennen, daar kom je ver mee.

Na het werk? Dan hou ik van lekker eten en een drankje doen met collega’s of vrienden. En ik ben een huismus: Netflix kijken, op de bank met vriendin en hond.