Steigers 018 metkruiwagen 1

Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Contact

Mark Nienhuis

Consultant in Zwolle

Binnen Bouwselect ben ik een van de jongere gezichten. Ik werk op de vestiging in Zwolle, maar ik woon in Emmeloord. Daar voetbal ik sinds mijn 5e bij de plaatselijke SC. In een vriendenteam, in de reserve 4eΒ klasse. Ik speel niet alleen zelf; ik kijk ook enorm graag naar voetbal. Vooral FC Twente, daar mis ik geen wedstrijd van! Naast werk en voetbal ga ik graag naar de kroeg. Genieten van een (speciaal)biertje, samen met vrienden. Ik zeg altijd maar: het leven is een feestje, maar we moeten zelf de slingers ophangen.

Voordat ik begon bij Bouwselect, studeerde ik. Eerst een mbo-opleiding in de detailhandel, daarna eventjes Hbo Ondernemerschap en Retailmanagement. Maar al gauw ben ik geswitcht naar Human Resource Management.

Het matchen van de juiste werknemer en werkgever is helemaal mijn ding. Het geeft me een goed gevoel als ik tijdens een gesprek of bij de evaluatie merk dat beide partijen blij zijn. Ik kan met alle overtuiging zeggen dat dit mij veel voldoening en motivatie geeft. Ook leer ik veel van het contact met de bedrijven en werknemers. Steeds meer verbreed ik mijn kennis. Dat maakt mij in staat iedereen – of het nu een kandidaat of opdrachtgever is – te helpen en begeleiden op de manier die het beste past.