Steigers 018 metkruiwagen 1

Bouwselect betaalt jouw Wereldreis!

Bekijk de deal via deze link. Bon voyage!

Wereldreis

Vacatures werkvoorbereider

We hebben doorlopend diverse vacatures werkvoorbereider in ons portfolio. Bekijk de actuele vacatures en reageer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen nood. Laat je gegevens achter en wij zoeken voor jou de meest passende functie.

Wat doet een werkvoorbereider?

Bij de coördinatie van een project speelt de werkvoorbereider een essentiële rol. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor projectplanning. Zo controleer je de werktekeningen en regel je de inkoop van materialen en materieel. Ook houd je de voortgang op de bouwplaats en de kosten in de gaten en onderhoud je contacten met de leveranciers en de uitvoerder op de bouwplaats. In het voortraject van een project werk je veelal vanuit kantoor. In een later stadium is het zeker mogelijk dat dit ook vanuit projectlocatie gebeurt. Een belangrijke taak van de werkvoorbereider op de projectlocatie is het in de gaten houden van de voortgang en de kosten op de bouwplaats.

Benodigde vaardigheden

Het is een baan waar je niet louter goed moet kunnen plannen en organiseren, maar ook over communicatieve, onderhandelende en besluitvaardige kwaliteiten moet beschikken. Het is belangrijk bouwkundig inzicht te hebben met een achtergrond in infrastructuur, civiele techniek of bouwkunde. Als werkvoorbereider kun je zorg dragen voor grote bouwprojecten maar ook kleinere wisselende opdrachten.

Opleidingsniveau

Een werkvoorbereider heeft minimaal een MBO-diploma richting Bouw/Infra. Bij grotere complexe projecten kan een HBO Civiele Techniek of Bouwkunde opleiding /diploma een vereiste zijn.

Werkvoorbereider vacatures

Wij hebben veel beschikbare vacatures voor leuke werkvoorbereider functies. Ben jij op zoek naar een baan als werkvoorbereider voor vast of op project basis? Of ben je geïnteresseerd in een van de andere boeiende functies binnen de bouw en infra? Hieronder vind je de actuele vacatures als werkvoorbereider of klik hier om alle vacatures bekijken. 

Wij hebben werkvoorbereider vacatures in onder andere Groningen, Friesland en Overijssel. Ook in regio Noord-Holland zijn er veel beschikbare functies als werkvoorbereider. Als je jouw droombaan tussen al deze vacatures niet kunt vinden, laat dan gerust je gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een passende functie!